Dyson reparatie aanmelden

Dyson reparatie

Is uw Dyson defect? Wij kunnen ook uw Dyson stofzuiger repareren. U kunt deze langs brengen in Assendelft. (alleen op afspraak)

Tijdsduur na ontvangst: de volgende ochtend weer af te halen (u kunt in overleg ook op de reparatie wachten)

Wilt u de stofzuiger verzenden naar ons dan is dat ook mogelijk. De verzendkosten bedragen €6,95 onder de 10kg.
Tijdsduur na ontvangst: de zelfde of de volgende dag.

Wij bespreken van te voren de richtprijs en procedure zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij helpen u o.a. met:

  • Motor reparatie/vervanging
  • Stofzuiger reinigen
  • filter reiniging/vervanging
  • kabelhaspel reparatie/vervanging
  • accu/lader vervanging
  • probleem vaststelling voor draadloze Dyson stofzuigers
  • etc.

Neemt u gerust contact met ons op wat er mogelijk is. 061-0428623
(bij geen gehoor graag mailen, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug): reparatie@onderdelenwinkelonline.nl

Graag vermelden bij een aanvraag:

  • Volledige modelnummer
  • Volledige serienummer
  • Klachtomschrijving

Mocht de stofzuiger niet te repareren zijn dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

Dyson reparatie kapot repareren stukDyson reparatie motor kabel haspel defect kapot stuk koolborstels

Dyson reparatie

Wij kunnen uw Dyson stofzuiger repareren. Als de Dyson kapot is dan kunt u deze langsbrengen of opsturen voor reparatie. Wij kunnen u o.a. helpen met Motor vervanging, Motor revisie, filter reining vervangen, Kabelhaspel reparatie, ook kunnen wij bij uw Dyson accu stofzuiger vaststellen of het probleem zich bevindt in de accu, motor of oplader. Is uw Dyson kapot? doe hier dan een reparatie prijsopgave voor de herstelling.

Dyson onderdelen en accessoires

De stofzuiger is niet weg te denken in ons huishouden en het is van groot belang dat u altijd op de stofzuiger kunt rekenen wanneer dat nodig is. Stofzuigen doen we elke week wel en in sommige gevallig ook dagelijks. We kunnen wel zeggen dat de stofzuiger het zwaar te voorduren krijgt tijdens zijn dienstjaren. En daarom is het helemaal niet gek dat er soms de Dyson onderdelen zoals een motor, handgreep, buis, slang of zuigmond vervangen moeten worden en dat er ook wel eens onderhoud aan de Dyson zuiger gepleegd moet worden.

Dyson stofzuiger onderhouden

Wat veel mensen niet weten is dat de Dyson stofzuiger zo nu en dan wat onderhoud nodig heeft. Het meest voorkomende onderhoud is het legen van het stofreservoir, dit reservoir dient u te legen voordat de stofbak vol is want zuigen met een te volle vuilcontainer kan een verhoogde slijtage van de Dyson motor tot gevolg hebben.

Een van de andere Dyson onderdelen dat u in de gaten moet houden dat zijn de Dyson filters, deze moeten ook eens in de zoveel tijd vervangen worden. Er zijn voor Dyson stofzuigers verschillende type filters, een voor uitgaande lucht wat vaak een uitblaas-filter, allergie-filter of hepa-filter wordt genoemd en die voor de ingaande lucht worden vaak motor-filter of voor-filter genoemd. Sommige motorfilters zijn uitwasbare motor-filters en dient u eens in de zoveel tijd uit te spoelen met lauw kraanwater zonder zeep waarna u het filter heel goed laat drogen voordat u deze terug plaatst. Het Dyson hepa filter en filterpad kunnen niet uitgespoeld worden.

Het vervangen van deze Dyson filters heeft als voordeel dat er schone lucht uit de stofzuiger uw huis wordt ingeblazen. Ook een belangrijk voordeel daarvan is dat de Dyson motor langer mee zal gaan, u voorkomt dan dat de Dyson stofzuiger het te warm krijgt waardoor de koolborstels van de motor sneller slijten, u moet dan eerder de motor of koolborstelset vervangen.

Ook de zuigmond is een Dyson onderdeel waar op gelet moet worden, de borstel schuift gedurende de tijd heel wat kilometers over de vloer dat heeft slijtage tot gevolg. Om hevige slijtage te voorkomen kunt u het best regelmatig de wielen van de zuigmond controleren op haren. Gebeurt dit niet op tijd dan kunnen de wielen van bijvoorbeeld een parket-zuigmond of combi-zuigmond blokkeren en slijten deze scheef af waardoor er misschien wel krassen op de vloer ontstaan. Bij een turbo-zuigmond draaien er vaak haren om de turbo-borstel heen die u er regelmatig tussen uit moet halen. Haren kunnen vaak ook het zwenkwiel onder de stofzuiger blokkeren.

Er wordt veel druk uitgeoefend op de handgreep van de stofzuiger, daardoor kan het handvat gaan breken. Helaas is dit gewoon slijtage en kunt u bijna niet voorkomen. Net als bij de buis die bij een telescoop-buis steeds in en uit wordt geschoven. Bij de greep en stang moet u er wel op letten dat er geen opgezogen delen in vast blijven zitten, controleer deze dan altijd als de stofzuiger een hoger geluid maakt en zuigkracht verliest. Opgezogen delen kunnen ook de slang klem blijven zitten.

Bij een kruimeldief kan het voorkomen dat capiciteit van de Dyson accu afneemt of dat deze er helemaal mee stop. De accu van de handzuiger kunt u dan vervangen door een nieuwe. Het kan ook voorkomen dat de oplader defect is waardoor de stofzuiger niet meer oplaadt. De adapter kunt u dan doormeten om te kijken of er nog spanning op de lader staat.

Dyson geschiedenis

Dyson is een merk wat zich richt op stofzuigers en vloer onderhoud. Ze leveren een slede-stofzuiger of kruimeldief zonder stofzuigerzakken voor grote oppervlaktes en kleine. Het huidige bedrijf dat de Dyson apparaten produceert bestaat al sinds 1991 en is opgericht door James Dyson in het Verenigd Koninkrijk. Tussen 1979 en 1984 ontwikkelde Dyson al de prototype stofzuigers met cycloon maar deze bracht hem weinig succes. In 1983 werden er maar 500 exemplaren van verkocht. In 1993 werden de Dyson stofzuigers nog geproduceerd in Wales UK maar sinds 2002 is de productie verplaatst naar Maleisië en Singapore.

Dyson stofzuiger onderdelen bestellen of heeft u vragen?

Wilt u Dyson onderdelen bestellen voor uw stofzuiger dan helpen wij u graag verder, bovenaan deze pagina kunt u uw merk selecteren zoals Dirt Devil, Dyson, Electrolux, Philips en Samsung en daarna kunt u vervolgens zoeken op uw modelnummer. Wanneer u het modelnummer van uw stofzuiger heeft gevonden dan filtert u de artikel groep naar het onderdeel dat u zoekt. Bent u op zoek naar een Stofzuiger-filter dan gaat u naar de artikelgroep filter, voor een handvat gaat u naar grepen/handgreep etc. Wij bieden soms ook een reparatie aan voor uw stofzuiger, u kunt ons daar over contacteren.

Mocht u na dit alles nog vragen hebben dan kunt u gerust met Onderdelen Winkel Online conact opnemen.