Kiyoh Beoordelingen

Raymond Emmerik
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Eerlijke winkel met super goede service
Beschrijf uw ervaring: Deze meneer heeft mij goede onderdelen verkocht en goed advies gegeven. Tevens kreeg ik van hem ook nog goed geld voor de onderdelen die ik nog had liggen en niet gebruikte. TOP
Aanbevelen?: Ja
Wernhout
10/06/2024
Patrick v M
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top service!
Beschrijf uw ervaring: Schakelaar van mijn Dyson stofzuiger laten repareren en kreeg daar levenslange garantie op. Contact liep vlot en kreeg de indruk dat ze er wel veel verstand van hadden. Op maandag verstuurd en voor het weekend alweer binnen bij ons. Nu kunnen we weer lekker stofzuigen:) Werkt nu goed, hoop dat hij nu wel weer even mee kan. Groeten, Patrick
Aanbevelen?: Ja
Doetinchem
29/05/2024
Anita
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snelle levering, goed product!
Beschrijf uw ervaring: Ik had makkelijk via de mail contact en mijn bestelling werd daarna snel geleverd. Tevreden met dit bedrijf en de werkwijze!
Aanbevelen?: Ja
Heiloo
13/12/2023
Daniël
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Dit is klantenservice!
Beschrijf uw ervaring: Mijn Dyson DC19 werkte opeens niet meer en ik dacht dat het aan de motor lag. Dus motor besteld en vervangen maar helaas, werkte nog niet. Toevallig moest ik toch in de buurt zijn en had vooraf gebeld om een afspraak te maken om de stofzuiger af te geven en aan te bieden ter reparatie. Lang verhaal kort: oude motor was nog goed, het lag dus aan de kabel haspel. Dit kon gewoon omgeruild worden en de ‘reparatie’ was gratis! In de ochtend gebracht en na een paar uurtjes kon ik het weer ophalen! Dit noem ik nu echte klantenservice! Nogmaals super bedankt en mocht er in de toekomst nog iets zijn met de stofzuiger dan weet ik iig waar ik moet zijn!
Aanbevelen?: Ja
Eindhoven
29/09/2022
Jan Dirk
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede service
Beschrijf uw ervaring: Je wordt zeer goed geholpen en de bestelde motor kwam de volgende al binnen, samen met een hepa-filter wat gratis werd meegeleverd!
Aanbevelen?: Ja
Poppel België
16/08/2022
Patricia
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastische producten
Beschrijf uw ervaring: Had al jaren Dyson, met flexibele voet, tot mijn grote ergernis. Via deze site op de hoogte gekomen wat de mogelijkheden zijn om andere zuigmonden , parket en of tapijt te bestellen , nagenoeg alles kan ik bestellen voor mijn Dyson DC 23. Ongelofelijk , besteld wat ik wou , 2 dagen nadien had ik de bestelling al. Heel tevreden , moest dit al langer gekend en geweten hebben . Dus dank voor jullie site !!!
Aanbevelen?: Ja
Roeselare
18/07/2022
AH
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig!.
Beschrijf uw ervaring: Hele goeie service.
Aanbevelen?: Ja
Amersfoort
23/05/2022
Filip Wijnants
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vlotte communicatie en levering
Beschrijf uw ervaring: zeer tevreden, kwaliteit zoals beschreven
Aanbevelen?: Ja
Linter (Orsmaal)
09/05/2022
Klaas
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prime
Beschrijf uw ervaring: Prima
Aanbevelen?: Ja
Soest
03/05/2022
Silvia
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima geholpen
Beschrijf uw ervaring: Goed geholpen. Vlotte verzending.
Aanbevelen?: Ja
Amersfoort
02/05/2022
Michel
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede webshop
Beschrijf uw ervaring: Na wat zoeken naar onderdelen voor mij duson v11 kwam ik op deze webshop 2 opties tegen. Beiden zouden zelfs voorradig zijn, wat tegenwoordig best bijzonder is. Ik heb er 1 uitgekozen en besteld. Alles is vervolgens snel afgehandeld en geleverd. De onderdelen waren erg netjes verpakt. Ik ben erg tevreden en kan weer stofzuigen.
Aanbevelen?: Ja
Apeldoorn
27/04/2022
Aleksander
10

Twoja ogólna ocena: 10
: zamowienie i dostawa
: Bardzo dobra firma,szybka dostawa i produkt zgodny z opisem polecam jak najbardziej,bede napewno czesciej korzystal.Dziekuje.
Poleciłbyś nas?: Ja
Kelmis
20/04/2022
Maurice
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Perfect
Beschrijf uw ervaring: Gewoon goed en correct
Aanbevelen?: Ja
Geleen
11/04/2022
Omer
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top service en snelle levering
Beschrijf uw ervaring: Zoals belooft op hun site was de dyson body op voorraad en de volgende dag geleverd. Top service!
Aanbevelen?: Ja
Den Haag
08/04/2022
Arnold
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: Duidelijke uitleg via telefoon
Beschrijf uw ervaring: Hoewel de materie ingewikkeld is voor een leek met weinig knutselervaring toch geholpen met enkele specifieke onderdelen voor mijn stofzuiger, die niet meer "origineel" te vinden waren. Dit stimuleert reparatie en hergebruik elektr. app.
Aanbevelen?: Ja
Eelde
05/04/2022
Ronald Sanberg
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Had een vraagje, zelfde avond antwoord, onderdeel rap geleverd
Beschrijf uw ervaring: Top bedrijf, snel, eerlijk en deskundig
Aanbevelen?: Ja
Haarlem
04/04/2022
Cisca
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snel, en mooie prijs.
Beschrijf uw ervaring: Goed bedrijf. Snel en alles correct. Professioneel en leuke prijs.
Aanbevelen?: Ja
Drachten
04/04/2022
Wouter Naessens
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snelle levering , onderdeel exact wat ik nodig had
Beschrijf uw ervaring: Aan te bevelen
Aanbevelen?: Ja
Zoersel
22/03/2022
Mark
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Superservice en uitstekende reparatie
Beschrijf uw ervaring: De schakelaar van mijn Dyson V11 was kapot. Op internet heb ik de onderdelwinkelonline gevonden en na wat op en neer gemaild te hebben heb ik de Dyson opgestuurd. Binnen 4 dagen was de Dyson weer terug en werkt weer perfect.
Aanbevelen?: Ja
Reek
17/03/2022
S.
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima
Beschrijf uw ervaring: Had het huisnummer verkeerd ingevuld en gevraagd of dit aangepast kon worden. Hele snelle reactie en vriendelijk contact met klantemservice en de volgende dag al in huis. Dank je wel!
Aanbevelen?: Ja
Amsterdam
17/03/2022
Jolanda
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: aanrader!!
Beschrijf uw ervaring: overzichtelijke website 2e handse dyson stofzuigerslang gekocht. goede prijs/kwaliteit verhouding. super degelijke verpakking. een dag erna al in huis. ik ben een zeer tevreden klant .
Aanbevelen?: Ja
‘s-Hertogenbosch
14/03/2022
Pieter
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Aankoop mondstuk ouder model Dyson stofzuiger
Beschrijf uw ervaring: Kreeg naar sturen van foto per whatsapp snel advies en ook afhandeling was transparant en vlot geregeld! Dank u!
Aanbevelen?: Ja
Montefortino , Italie
10/03/2022
Janine
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snelle levering.
Beschrijf uw ervaring: Voldeed aan mijn verwachtingen. Zachte doorzichtige Dyson borstel voor mijn stofzuiger. Bij Dyson niet aan te komen maar bij Onderdelenwinkelonline gelukkig wel. Ze hebben heel veel onderdelen voor kruimeldief en stofzuiger van Dyson.
Aanbevelen?: Ja
Amsterdam
08/03/2022
Peter
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super
Beschrijf uw ervaring: Overzichtelijke website, de onderdelen die wij nodig hebben zijn ook betaalbaar en worden snel geleverd. Ga zo door!
Aanbevelen?: Ja
Heerhugowaard
02/03/2022
Riena
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig alles werd uitgevoerd zoals beschreven.
Beschrijf uw ervaring: Ruime keuze en zeer snelle aflevering
Aanbevelen?: Ja
Kapelle
01/03/2022
Bekijk alle reviews