Kiyoh Beoordelingen

Audenaert Mireille
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: perfekte service
Beschrijf uw ervaring: zeker een aanrader om daar dyson stukken aan te schaffen . Prijs / kwaliteit verzekerd . verzekerd van de juiste stukken op je toestel. hier kan je nooit een miskoop doen qua model want alles is supper duidelijk op hun website
Aanbevelen?: Ja
Haasdonk
12/07/2020
Elles
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer snelle levering
Beschrijf uw ervaring: Onze stofzuiger was kapot. Nieuwe motor besteld. Was zeer snel geleverd! Heel fijn als je de stofzuiger dagelijks nodig hebt.
Aanbevelen?: Ja
Den ham
11/07/2020
Willy
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super
Beschrijf uw ervaring: Snelle service, Alles maar wens, en bedankt.
Aanbevelen?: Ja
Marke
11/07/2020
Anne.marie
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Correcte site
Beschrijf uw ervaring: Je vind er alles,snelle en correcte levering
Aanbevelen?: Ja
Wevelgem
11/07/2020
Jaswant
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Klantvriendelijk en betrouwbaar
Beschrijf uw ervaring: Heel klantvriendelijk, goed geholpen via de telefoon Op tijd binnen en betrouwbaar
Aanbevelen?: Ja
Den Haag
03/07/2020
ErIa
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima in orde
Beschrijf uw ervaring: Alles prima in orde en snelle levering top
Aanbevelen?: Ja
Helmond
02/07/2020
frederik moriau
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: geweldig
Beschrijf uw ervaring: ik was op zoek naar onderdelen voor een dyson en in België zat ik met een wachttijd van minstens 10 weken. plots kwam ik dan bij jullie uit en de volgende dag wisten jullie mijn onderdelen reeds te leveren in België. gewoon een perfecte service !!!
Aanbevelen?: Ja
eppegem
02/07/2020
Ron
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snelle levering na deskundig advie!
Beschrijf uw ervaring: Prettig contact!
Aanbevelen?: Ja
Apeldoorn
02/07/2020
Herman
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel tevreden
Beschrijf uw ervaring: Vlug geleverd netjes verpakt Alles prima in orde!
Aanbevelen?: Ja
Moerzeke
14/06/2020
C
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed product, zoals besteld
Beschrijf uw ervaring: Prima ervaring. Zou er weer bestellen. Enige nadeel is hoge bezorgkosten.
Aanbevelen?: Ja
GB
14/06/2020
Levi
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zoals het moet!
Beschrijf uw ervaring: Perfect.
Aanbevelen?: Ja
Benjamins
14/06/2020
Mark
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snel geleverd, goede kwaliteit
Beschrijf uw ervaring: Ben je ook hier terecht gekomen en denk je vertrouw ik dit wel? Die vraag had ik ook, met afterpay deze motor gekocht. Super snel geleverd en goede originele kwaliteit. Onze stofzuiger doet het weer goed voor een lange periode.
Aanbevelen?: Ja
Rijnsburg
13/06/2020
INGE
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: snelle levering en goede prijs
Beschrijf uw ervaring: via deze site vond ik voor mijn stofzuiger van dyson een vervangstuk. wel tweedehands maar goede kwaliteit en zeer goede prijs. top !
Aanbevelen?: Ja
MERELBEKE
13/06/2020
Chris
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles binnen no time geregeld
Beschrijf uw ervaring: Ik was verrast door de snelle en complete levering
Aanbevelen?: Ja
Heerle
07/06/2020
Lily Martens
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: perfect
Beschrijf uw ervaring: Bestelling geplaatst,na 19,00uur.Dag erna bevestiging en bericht van verzending.Dag erna in voormiddag levering,alles perfect in orde.
Aanbevelen?: Ja
Schendelbeke
06/06/2020
Daniel Berckmans
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitsetkende dienstverlening.
Beschrijf uw ervaring: Vriendelijke en correcte uitleg op mijn vraag.
Aanbevelen?: Ja
Wilsele
17/05/2020
Jo
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles volgens afspraak
Beschrijf uw ervaring: Doen wat ze beloven klasse
Aanbevelen?: Ja
Pietersma
16/05/2020
Eric
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede online shop !
Beschrijf uw ervaring: Onderdeel voor onze stofzuiger besteld. De dag erna al in huis. Goede service ! We bestellen bij jullie zeker nog als we iets nodig hebben.
Aanbevelen?: Ja
Tessenderlo
16/05/2020
Bart
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Razendsnelle service met een grote "S"!
Beschrijf uw ervaring: Bestelling doorgevoerd, groot gebruiksgemak via de website en enkele dagen later reeds op mijn wenken bediend! Service met een zeer grote "S". Dankjewel!
Aanbevelen?: Ja
Kortrijk
16/05/2020
Benjamin
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Juiste Dyson producten geleverd en op tijd!
Beschrijf uw ervaring: Nu al 2 Dyson producten bij hen besteld. De volgende dag zouden ze geleverd worden en dat is ook gebeurd. De heer Dinkelaar heeft zich naar mij toe zeer coulant opgesteld inzake een gebruikt Dyson reservoir. Hulde! Ik zal zeker United Electronics / Onderdelen Winkel Online aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. B.Jonathans
Aanbevelen?: Ja
Jonathans
16/05/2020
Els
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snel en groot assortiment
Beschrijf uw ervaring: Snelle levering van stofzuigerslang.
Aanbevelen?: Ja
Amstelveen
16/05/2020
Margreet
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldige service en razendsnel bezorgd
Beschrijf uw ervaring: Ik had een vraag over het onderdeel dat ik nodig had voor mijn Dyson stofzuiger en de medewerker heeft gelijk het juiste item voor me gezocht en beloofde het gelijk te verzenden na betaling. De volgende dag had ik het onderdeel ontvangen. Ik ben erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Geweldige service dus en razendsnel bezorg. Hartelijk dank!
Aanbevelen?: Ja
Almelo
16/05/2020
Greet
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer tevreden over de levering
Beschrijf uw ervaring: Onderdeel werd snel geleverd. Het contact per mail was ook prima
Aanbevelen?: Ja
Geetbets
09/05/2020
Jan De Jong
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima product
Beschrijf uw ervaring: Vanaf bestelling tot en met levering en installatie van het reserve onderdeel is alles naar volle tevredenheid gegaan
Aanbevelen?: Ja
Dirksland
09/05/2020
Robert
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super goed gecommuniceerd
Beschrijf uw ervaring: Keurig ontvangen een dag na dat ik het besteld had
Aanbevelen?: Ja
Almere
02/05/2020
Bekijk alle reviews