Kiyoh Beoordelingen

Daniel Berckmans
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Professioneel.
Beschrijf uw ervaring: Zeer vlotte, correcte en professionele afhandeling van de bestelling.
Aanbevelen?: Ja
Wilsele ( Belgie )
25/11/2020
Lammert
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Lekker snel geregeld
Beschrijf uw ervaring: Prima ervaring mee
Aanbevelen?: Ja
Zwolle
23/11/2020
Truus
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima
Beschrijf uw ervaring: Duidelijk, gemakkelijk te vinden. Snelle levering.
Aanbevelen?: Ja
Horst
18/11/2020
Bas Vonk
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Persoonlijk service
Beschrijf uw ervaring: DE verkoper heeft mij gebeld omdat hij vermoede dat ik verkeerde onderdelen in mijn mandje had.Hij heeft de bestelling gecorrigeerd. PRIMA, !!
Aanbevelen?: Ja
Nieuw-Lekkerland
18/11/2020
Rory
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Erg tevreden, een niet leverbaar onderdeel werd direct een beter alternatief voor aangeboden.
Beschrijf uw ervaring: We waren blij verrast dat voor een besteld onderdeel dat niet geleverd kon worden meteen een alternatief werd aangeboden. We hoefden niets bij te betalen terwijl het een duurder en beter onderdeel was. Snelle levering en vriendelijke service.
Aanbevelen?: Ja
Voorburg
17/11/2020
Paul
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Duidelijke foto's op site met bijbehorende omschrijvingen
Beschrijf uw ervaring: DC31 motoronderdeel besteld en mede daardoor was zuiger 1 dag later alweer gerepareerd. Goede, duidelijke info op site en zeer snelle levering.
Aanbevelen?: Ja
Munstergeleen
03/11/2020
Schrijvers
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Veel keuze
Beschrijf uw ervaring: Goede site. Duidelijk aangegeven op model en onderdelen. Goede foto’s. Snel geleverd.
Aanbevelen?: Ja
Nieuwegein
02/11/2020
André
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima product en snel
Beschrijf uw ervaring: Snel geleverd en prima vervangings product. Prima bedrijf ook met betaling
Aanbevelen?: Ja
Drunen
28/10/2020
Hans
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Dyson niet goed!
Beschrijf uw ervaring: Als Je op de site van Dyson iets wil bestelen, dan kom je op site van Onderdelen winkel online uit. Dat is erg verwarend. Bij Dyson Zie door de bomen het bos niet meer!. Dyson heeft voor mij een dike onvoldoende! Maar OWO wordt je goed geholpen ,en nemen de besteling goed met je door! Daar heb je wat aan! OWO nogmaals bedankt, dat u mij heeft Gebeld.
Aanbevelen?: Ja
Amsterdam
27/10/2020
W Kreusch
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles prima geregeld met een snelle levering.
Beschrijf uw ervaring: xxx
Aanbevelen?: Ja
OOSTERHOUT NB
27/10/2020
Ineke vd berg
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super snel geleverd!
Beschrijf uw ervaring: Echt super snel geleverd en goed verpakt. Blij mee!
Aanbevelen?: Ja
Haren
26/10/2020
Ricardo Logmans
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snel geleverd
Beschrijf uw ervaring: Erg snel geleverd en makkelijk om onderdelen te bestellen beter als bij dyson zelf
Aanbevelen?: Ja
Hendrik Ido Ambacht
26/10/2020
Ben
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: snelle levering, prima website,snel tel.contact.
Beschrijf uw ervaring: voordat ik het onderdeel bestelde wilde ik kijken of ik , makkelijk telefonisch contact kon maken. Dat ging vlot en kreeg een man die verstand van zaken had. Gaf me goed advies.Kortom, een prima zaak.
Aanbevelen?: Ja
Den Helder
26/10/2020
Wil
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: geweldige service
Beschrijf uw ervaring: alles perfect uitgevoerd
Aanbevelen?: Ja
sittard
19/10/2020
Anne
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Lekker snel gevonden én ontvangen
Beschrijf uw ervaring: Lekker snel geregeld. Duidelijke website zodat ik snel het juiste onderdeel had gevonden.
Aanbevelen?: Ja
Akersloot
19/10/2020
Ellen
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd
Beschrijf uw ervaring: Ik zocht een nieuwe originele zuigmond voor mijn Dyson V6. Deze had ik gauw gevonden. Door de duidelijke afbeeldingen en beschrijving kon ik goed zien( en lezen ) dat ik de juiste gevonden had. Op donderdag besteld en vrijdagochtend al geleverd. Zeer tevreden met de service!!
Aanbevelen?: Ja
Lopik
19/10/2020
Dirk
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: top service
Beschrijf uw ervaring: onderdeel was er binnen 24 uur
Aanbevelen?: Ja
Rotterdam
19/10/2020
Luc Blommaert
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima service en snelle verzending
Beschrijf uw ervaring: Prima service en snelle verzending
Aanbevelen?: Ja
Nieuw Namen
13/10/2020
Jeanette
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: 10
Beschrijf uw ervaring: Mijn dyson was stuk dacht ik. Gelukkig vertelde de medewerkerDat het wellicht aan de accu lag Ik heb deze besteld en deze werd snel geleverd en bu werrkt nu weer prima
Aanbevelen?: Ja
Velserbroek
09/10/2020
Johan
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer in orde
Beschrijf uw ervaring: Vlotte bestelling. Correcte prijs. Prima webshop.
Aanbevelen?: Ja
Knokke
07/10/2020
C
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede service
Beschrijf uw ervaring: Zeer goede service. Snel geleverd!
Aanbevelen?: Ja
Linschoten
07/10/2020
Ard
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Toppiejoppie
Beschrijf uw ervaring: Helemaal goed
Aanbevelen?: Ja
Leiderdorp
06/10/2020
E. Mundt
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snel en goed !!
Beschrijf uw ervaring: Handgreep voor Dyson besteld. Snel en in goede orde ontvangen
Aanbevelen?: Ja
Berkel en Rodenrijs
05/10/2020
Bertus
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: goede service
Beschrijf uw ervaring: goed advies, goede service en snelle levering. Verder technische uitleg over het apparaat wat er eventueel defect kan gaan
Aanbevelen?: Ja
Geffen
05/10/2020
Niko
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Eenvoudig en snel
Beschrijf uw ervaring: Op zoek naar Dyson-onderdelen en meteen gevonden wat ik zocht. Makkelijke site en snelle levering in België. Top!
Aanbevelen?: Ja
Haaltert
05/10/2020
Bekijk alle reviews