Kiyoh Beoordelingen

sonja
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend
Beschrijf uw ervaring: Besteld en een paar dagen later in huis
Aanbevelen?: Ja
Belgie (betekom)
12/09/2020
Kees
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede service
Beschrijf uw ervaring: Met mijn v7 langs gegaanEen kwartiertje later weer met een perfecte v7 richting huis
Aanbevelen?: Ja
Spijkenisse
10/09/2020
Regi Desmet
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: top
Beschrijf uw ervaring: top
Aanbevelen?: Ja
België
09/09/2020
Ruurd
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Supersnel ontvangen
Beschrijf uw ervaring: Ook telefonisch goede Back-up en uitleg!
Aanbevelen?: Ja
Amsterdam
08/09/2020
Ina De ruiter
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Helemaal perfect
Beschrijf uw ervaring: Helemaal perfect
Aanbevelen?: Ja
Uddel
08/09/2020
Greetje Wolters
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: geweldig
Beschrijf uw ervaring: geweldig, super snel.
Aanbevelen?: Ja
Winschoten
06/09/2020
Margriet
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: correcte info en snelle levering
Beschrijf uw ervaring: correcte info en snelle levering
Aanbevelen?: Ja
Oud Turnhout
04/09/2020
Lief
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Correcte levering.
Beschrijf uw ervaring: Snel en juiste levering.
Aanbevelen?: Ja
Schriek
04/09/2020
Ingrid
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: vlug mijn onderdelen gevonden op de site
Beschrijf uw ervaring: overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en betalen, snelle levering
Aanbevelen?: Ja
Oostende- Belgie
04/09/2020
Guido
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: snelle en correcte levering
Beschrijf uw ervaring: Ik had wel eerder een vraag gesteld waar ik geen antwoord heb op ontvangen .na de bestelling en betaling was de bestelling snel en correct ter plaatse
Aanbevelen?: Ja
Lebbeke
09/08/2020
Patrick
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: zeer vlotte en perfecte levering !
Beschrijf uw ervaring: perfect
Aanbevelen?: Ja
Beernem
08/08/2020
Ronith
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Telefonisch advies was fijn
Beschrijf uw ervaring: Na telefonisch contact welke onderdelen ik moest vervangen heb ik ze besteld.Goed verpakt binnengekomen en snel.Dus fijne winkel ervaring!
Aanbevelen?: Ja
Eersel
05/08/2020
yoke stevens
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Professionele hulp, snelle afhandeling
Beschrijf uw ervaring: Ik had problemen met de snoerloze stofzuiger van dyson.Contact met de firma verliep traag en onhandig. Maar bij deze zaak was alles in 1 week opgelost.Perfecte afhandeling. Echte service bestaat nog.
Aanbevelen?: Ja
Middelburg
01/08/2020
caroline zwaenepoel
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Voor herhaling vatbaar
Beschrijf uw ervaring: DE bestelde goederen werden supersnel geleverd in degelijke verpakking.Merkelijk goedkoper dan in de winkel waar ik vroeger mijn goederen kocht.
Aanbevelen?: Ja
St-Kruis Brugge
26/07/2020
Jim
8

Totaal score: 8
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede winkel
Beschrijf uw ervaring: Alles ok , Prijs ook ok , verzending vlot ….. maar helaas NIET de volgende dag in huis zoals vermeld met 3 groene stipjes. Ligt misschien aan Postnl dat levering te laat komt als briefpost. Ik ben bereidt om iets meer te betalen voor pakketpost en zou deze optie graag zien tijdens bestellen. ivm track/trace.
Aanbevelen?: Ja
Breda
25/07/2020
Guy
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend
Beschrijf uw ervaring: Correcte en snelle afhandeling van de bestelling
Aanbevelen?: Ja
Geel
25/07/2020
Greet De Jager
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Perfecte service!
Beschrijf uw ervaring: Heel goed telefonisch contact gehad en op een domme vraag van mijn kant, kreeg ik heel rustig uitleg op mijn vraag. De levering was heel snel en de bestelling was heel goed verpakt.
Aanbevelen?: Ja
rumpt
25/07/2020
S
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snelle levering
Beschrijf uw ervaring: Netjes geholpen en goede levering
Aanbevelen?: Ja
Emmeloord
25/07/2020
Sandra
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima
Beschrijf uw ervaring: Borstel besteld voor Dyson stofzuiger. Deze teruggestuurd, omdat deze niet de juiste was. Kreeg keurig netjes een mail waarin zij vroegen of ze de juiste konden sturen.Deze dag erna ontvangen en deze is de juiste. Dus keurig netjes afgehandeld.
Aanbevelen?: Ja
Almere
22/07/2020
M
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top product en snelle levering!
Beschrijf uw ervaring: Betrouwbare winkel! Fijn!
Aanbevelen?: Ja
Amsterdam
14/07/2020
Gerard
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima webshop.
Beschrijf uw ervaring: Snelle levering en prima onderdelen.
Aanbevelen?: Ja
Assen
13/07/2020
Audenaert Mireille
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: perfekte service
Beschrijf uw ervaring: zeker een aanrader om daar dyson stukken aan te schaffen . Prijs / kwaliteit verzekerd . verzekerd van de juiste stukken op je toestel.hier kan je nooit een miskoop doen qua model want alles is supper duidelijk op hun website
Aanbevelen?: Ja
Haasdonk
12/07/2020
Elles
9

Totaal score: 9
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer snelle levering
Beschrijf uw ervaring: Onze stofzuiger was kapot. Nieuwe motor besteld. Was zeer snel geleverd! Heel fijn als je de stofzuiger dagelijks nodig hebt.
Aanbevelen?: Ja
Den ham
11/07/2020
Willy
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super
Beschrijf uw ervaring: Snelle service, Alles maar wens, en bedankt.
Aanbevelen?: Ja
Marke
11/07/2020
Anne.marie
10

Totaal score: 10
Beschrijf uw ervaring in een regel: Correcte site
Beschrijf uw ervaring: Je vind er alles,snelle en correcte levering
Aanbevelen?: Ja
Wevelgem
11/07/2020
Bekijk alle reviews