Producten 1-100 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dyson DC62 onderdelen

Producten 1-100 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dyson DC62 onderdelen en accessoires

De stofzuiger is niet weg te denken in ons huishouden en het is van groot belang dat u altijd op de stofzuiger kunt rekenen wanneer dat nodig is. Stofzuigen doen we elke week wel en in sommige gevallen ook dagelijks. We kunnen wel zeggen dat de stofzuiger het zwaar te voorduren krijgt tijdens zijn dienstjaren. En daarom is het helemaal niet gek dat er soms de Dyson DC62 onderdelen zoals een motor, handgreep, buis, slang of zuigmond vervangen moeten worden en dat er ook wel eens onderhoud aan de Dyson DC62 zuiger gepleegd moet worden.

Dyson DC62 stofzuiger onderhouden

Wat veel mensen niet weten is dat de Dyson DC62 stofzuiger zo nu en dan wat onderhoud nodig heeft. Het meest voorkomende onderhoud is het legen van het stofreservoir, dit reservoir dient u te legen voordat de stofbak vol is want zuigen met een te volle vuilcontainer kan een verhoogde slijtage van de Dyson DC62 motor tot gevolg hebben.

Een van de andere Dyson DC62 onderdelen dat u in de gaten moet houden dat zijn de Dyson DC62 filters, deze moeten ook eens in de zoveel tijd vervangen worden. Er zijn voor Dyson DC62 stofzuigers verschillende type filters, een voor uitgaande lucht wat vaak een uitblaas-filter, allergie-filter of hepa-filter wordt genoemd en die voor de ingaande lucht worden vaak motor-filter of voor-filter genoemd. Sommige motorfilters zijn uitwasbare motor-filters en dient u eens in de zoveel tijd uit te spoelen met lauw kraanwater zonder zeep waarna u het filter heel goed laat drogen voordat u deze terug plaatst. Het Dyson DC62 hepa filter en filterpad kunnen niet uitgespoeld worden.

Het vervangen van deze Dyson DC62 filters heeft als voordeel dat er schone lucht uit de stofzuiger uw huis wordt ingeblazen. Ook een belangrijk voordeel daarvan is dat de Dyson DC62 motor langer mee zal gaan, u voorkomt dan dat de Dyson DC62 stofzuiger het te warm krijgt waardoor de koolborstels van de motor sneller slijten, u moet dan eerder de motor of koolborstelset vervangen.

Ook de zuigmond is een Dyson DC62 onderdeel waar op gelet moet worden, de borstel schuift gedurende de tijd heel wat kilometers over de vloer dat heeft slijtage tot gevolg. Om hevige slijtage te voorkomen kunt u het best regelmatig de wielen van de zuigmond controleren op haren. Gebeurt dit niet op tijd dan kunnen de wielen van bijvoorbeeld een parket-zuigmond of combi-zuigmond blokkeren en slijten deze scheef af waardoor er misschien wel krassen op de vloer ontstaan. Bij een turbo-zuigmond draaien er vaak haren om de turbo-borstel heen die u er regelmatig tussen uit moet halen. Haren kunnen vaak ook het zwenkwiel onder de stofzuiger blokkeren.

Er wordt veel druk uitgeoefend op de handgreep van de stofzuiger, daardoor kan het handvat gaan breken. Helaas is dit gewoon slijtage en kunt u bijna niet voorkomen. Net als bij de buis die bij een telescoop-buis steeds in en uit wordt geschoven. Bij de greep en stang moet u er wel op letten dat er geen opgezogen delen in vast blijven zitten, controleer deze dan altijd als de stofzuiger een hoger geluid maakt en zuigkracht verliest. Opgezogen delen kunnen ook de slang klem blijven zitten.

Bij een kruimeldief kan het voorkomen dat capaciteit van de Dyson DC62 accu afneemt of dat deze er helemaal mee stop. De accu van de handzuiger kunt u dan vervangen door een nieuwe. Het kan ook voorkomen dat de oplader defect is waardoor de stofzuiger niet meer oplaadt. De adapter kunt u dan doormeten om te kijken of er nog spanning op de lader staat.

Dyson DC62 reparatie

Ook kunnen wij uw Dyson DC62 stofzuiger repareren, u kunt dan de Dyson DC62 langsbrengen of opsturen voor reparatie. Wij kunnen u o.a. helpen met Motor vervanging, Motor revisie, filter reiniging/vervanging, Kabelhaspel reparatie, ook kunnen wij bij uw Dyson DC62 accu stofzuiger vaststellen of het probleem zich bevindt in de accu, motor of oplader. Voor een reparatie prijsopgave kunt u hier terecht.

Dyson geschiedenis

Dyson is een merk wat zich richt op stofzuigers en vloer onderhoud. Ze leveren een slede-stofzuiger of kruimeldief zonder stofzuigerzakken voor grote oppervlaktes en kleine. Het huidige bedrijf dat de Dyson apparaten produceert bestaat al sinds 1991 en is opgericht door James Dyson in het Verenigd Koninkrijk. Tussen 1979 en 1984 ontwikkelde Dyson al de prototype stofzuigers met cycloon maar deze bracht hem weinig succes. In 1983 werden er maar 500 exemplaren van verkocht. In 1993 werden de Dyson stofzuigers nog geproduceerd in Wales UK maar sinds 2002 is de productie verplaatst naar Maleisië en Singapore.

Dyson DC62 stofzuiger onderdelen bestellen of heeft u vragen?

Wilt u Dyson DC62 onderdelen bestellen voor uw stofzuiger dan helpen wij u graag verder, bovenaan deze pagina kunt u uw merk selecteren zoals Dirt Devil, Dyson, Electrolux, Philips en Samsung en daarna kunt u vervolgens zoeken op uw modelnummer. Wanneer u het modelnummer van uw stofzuiger heeft gevonden dan filtert u de artikel groep naar het onderdeel dat u zoekt. Bent u op zoek naar een Stofzuiger-filter dan gaat u naar de artikelgroep filter, voor een handvat gaat u naar grepen/handgreep etc. Wij bieden soms ook een reparatie aan voor uw stofzuiger, u kunt ons daar over contacteren.

Mocht u na dit alles nog vragen hebben dan kunt u gerust met Onderdelen Winkel Online contact opnemen.

Dyson DC62 onderdelen accessoires motor filter zuigmond accu batterij borstel buis oplader